Mimarlık bölümümüzün Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü ile ortaklaşa yürüttüğü projeler Milas Çöllüoğlu Hanı'nda sergileniyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından ortaklaşa yürütülen Milas Tarihi Kent Merkezi, Kıyıkışlacık-İasos ve Bafa Mahallerini kapsayan mimarlık öğrencilerine ait projelerin yer aldığı sergi açılışı Çöllüoğlu Hanı’nda  gerçekleştirildi. Açılışa Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Prof. Dr. Zühre Sözeri Yıldırım, Doç. Dr. Kunter Manisa, Doç. Dr. Serhat Başdoğan, Dr. Öğretim Üyesi Güven Şener, Y. Mimar Yener Kahya, Y. Mimar Burcu Köroğlu, Y. Mimar İlayda Akyol ve Milas Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. Sergi 6 - 20 Kasım tarihleri arasında Çöllüoğlu Hanı'nda ziyaretçilere açık olacak.

Milas Belediyesi'ne katkıları ile öğrencilerimizi onurlandırmaları ve serginin düzenlenmesine destekleri için teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 10.11.2023 14:15 Okunma Sayısı : 213