Ulusal Mimarlık Ödülleri ve Sergisinde Başarı

TMMOB Mimarlar Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen ve bu sene 18.si gerçekleşmekte olan “2022/ XVIII. ULUSAL MİMARLIK SERGİSİ VE ÖDÜLLERİ”nde; “Mimar Sinan Büyük Ödülü”, “Anma Programı (2022-2024)”, “Mimarlığa Katkı Dalı Ödülü”, “Mimarlığa Katkı Dalı Seçici Kurul Özel Ödülü” dallarında ödüle değer görülen isimler duyuruldu.
MSKÜ Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlisi Mihriban Duman’ın da kurucu üyesi olduğu “Herkes İçin Mimarlık Derneği”, Seçici Kurul’un oy birliği ile bu sene “Mimarlığa Katkı Dalı Seçici Kurul Özel Ödülü”ne değer görülen iki isimden biri oldu. 2011 yılında kurulan ve Aralık ayında 10. yılını tamamlayan Herkes İçin Mimarlık Derneği, mimarlık pratiğinde katılımcı mekanizmaları teşvik edici yollar ile kentsel ve kırsal alanlara ilişkin çalışmalarına devam ediyor. Tasarlama ve uygulama-inşa süreçlerinde öğrencileri, profesyonelleri, kullanıcıları buluşturduğu etkinliklerini, projelerini sürdürüyor.   
https://www.mimarizm.com/yarismalar/oduller/2022-xviii-ulusal-mimarlik-sergisi-ve-odulleri-nde-buyuk-oduller-ve-odul-adaylari-aciklandi_133531
https://herkesicinmimarlik.org/
 

12.04.2022 Okunma Sayısı : 406

Son Haberler