Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı 2024 Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, yetenekli gençlerin ve her yaş grubundan insanın teknoloji üretme sürecine katılmasını sağlamak, stratejik önemi gereğince millî ve özgün olarak üretilmesi öncelikli olan teknolojilerin üretilmesine yönelik girişim, proje ve faliyetleri desteklemek, teknoloji alanında girişimcilik kültürünün gelişmesine ve bütün bu alanlarda yapılacak bilimsel çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla Bilim Türkiye, Keşif Kampüsü, Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Deneyap Kart, T3 Girişim Merkezi, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı, Teknolojinin Milli Takımları Destek programı ve TEKNOFEST gibi birçok proje Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir.

Bu proje ve çalışmalar doğrultusunda T3 Vakfı tarafından 2024 Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs PRogramı ile Millî Teknoloji hamlesi vizyonuna sahip, Türkiye'nin yerli ve milli teknolojisinin geliştirilmesine katkı sağlamak konusunda istekli; ortaokul, lise, lisans ve lisansüstü seviyesindeki toplam 5000 öğrenciye 3000 TL'ye varan burs desteği sağlanacaktır.

2024 Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı'na dair detaylı bilgi https://mth.tc/2024Burs internet adresinde yer almaktadır.

Son Güncelleme Tarihi : 03.11.2023 09:26 Okunma Sayısı : 165