Staj Ön Değerlendirme Sonuçları

28 Mayıs 2021 Cuma gününe kadar yapılmış olan tüm başvuruların ön değerlendirmeleri staj komisyonunca tamamlanmıştır. Genel olarak karşılaşılan sorunlar aşağıda listelenmiştir. Buna bağlı olarak tüm öğrencilerin başvurularını yeniden gözden geçirmeleri önerilmektedir. Başvurusu uygun bulunmayan öğrencilerin ekteki dosyada belirtilen düzeltmeleri yapmaları gerekmektedir. Düzenlenmiş belgeler ile birlikte son başvuru tarihi 11 Haziran Cuma günü saat 17:30'dur.

Staj Ön Değerlendirme Sonuçları

Başvuru Sürecinde Dikkat Edilmesi Gereken Durumlar
1- Staj başvuru formunda öğrencinin fotoğrafı bulunmalıdır.
2- Staj başvuru formunda staj yapılacak olan firmanın kaşesi bulunmalı ve üzeri imzalı olmalıdır.
3- Başvuru ekinde TC Kimlik fotokopisi bulunmalıdır.
4- Staj başlangıç tarihi en erken 21 Haziran ve bitiş tarihi en geç 11 Eylül olmalıdır. Bu aralıkta bayram tatilleri, resmi tatiller ve Pazar günleri düşülerek, 30 iş günü hesabı yapılmalıdır. Eğer firma söz konusu tarihlerde çalışıyorsa, bu durum staj teslim dosyasında belgelenmelidir.
5- Öğrencinin staj yaptığı firmada öğrenciyi denetleyecek olan kişinin (mimar veya inşaat mühendisi) en az 5 yıllık mezun olma durumu (en geç 2016'da mezun olmuş olabilir) belirtilmelidir.
6- Tüm belgeler okunaklı bir şekilde taranarak teslim edilmelidir.

Son Güncelleme Tarihi : 02.06.2021 20:00 Okunma Sayısı : 1186

Son Duyurular