2022 YAZ STAJI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

2022 Yaz Stajını gerçekleştirecek öğrencilerimiz için aşağıdaki iki adımı uygulamak zorunludur:
1.       MSKÜ Mimarlık Bölümü Staj kısmında yer alan “STAJYER ÖĞRENCİ İŞ GÜVENLİK BİLGİLENDİRME FORMU” belgesinin hem öğrenci tarafından imzalanarak hem de Staj yapılan yerdeki yetkiliye imzalatılarak taratılıp en geç staja başlanan 3. iş günü içerisinde mumimstaj@gmail.com adresine gönderilmesi. (Bu belgenin tüm staj yapacak öğrenciler tarafından belirtilen tarihleri geçirmeden mutlaka gönderilmesi önemli ve zorunludur.)
 
2.       MSKÜ Mimarlık Bölümü Staj kısmında yer alan “MSKÜ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2022 YAZ STAJI GÜNCEL BİLGİLER” listesine bakılarak, bu listeye uygun şekilde yenilenen staj tarihlerine göre düzenlenmiş, tüm bilgileri eksiksiz doldurulmuş ve staj yerlerine imzalı ve kaşeli olarak onaylatılmış yeni başvuru formunun taranmış hâlinin en geç staja başlanan 3. iş günü içerisinde mumimstaj@gmail.com adresine gönderilmesi. (Listedeki güncel tarihleri ile bölüme iletilmiş ilk başvuru formundaki tarihleri aynı kalmış öğrencilerimizin yeniden bu belgeyi düzenletmelerine gerek yoktur.)    
Söz konusu belgelerin orijinalleri de staj yapan öğrenci tarafından saklanmalı ve Staj Defteri teslim aşamasında dosyaya koyulmalıdır. (Belgeleri taratamayan öğrencilerimiz okunaklı olması şartıyla fotoğraflarını çekerek de belirtilen mail adresine gönderebilirler.)
Her iki belgeyi de göndermesi gereken öğrencilerimiz, lütfen takip kolaylığı açısından belgelerinizi aynı mail içine ekleyerek bir arada gönderiniz.
Başarılar dileriz.   
 

13.06.2022 Okunma Sayısı : 849

Son Duyurular